Ο Σωτήρης Κυργιάκος αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Σίδνεϊ Ολύμπικ χθες στο Μπέλμορ Σπόρτς Γκράουντ, αγωνιζόμενος για τελευταία φορά με αυτή την εμφάνιση. Παρόλο που ο καιρός δεν βοήθησε για να γεμίσει το γήπεδο και το σκορ του αγώνα ήταν αρνητικό, αφού η Σίδνεϊ Ολύμπικ έχασε εντός έδρας 2-0 από την Σεντ Τζωρτζ, οι φίλαθλοι αποθέωσαν τον μεγάλο Έλληνα άσο. Ο Σωτήρης Κυργιάκος δήλωσε ότι ήταν μια καινούργια εμπειρία γι’ αυτόν, καθώς δεν είχε αγωνιστεί ξανά εκτός Ευρώπης και το απόλαυσε.

Η διοίκηση της Σίδνεϊ Ολύμπικ είχε φροντίσει ήδη από την προηγούμενη μέρα, να διοργανώσει μια εκδήλωση προς τιμήν του “Έλληνα πολεμιστή” όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά στις αφίσες, όπου οι ομογενείς μας φρόντισαν να μείνει αξέχαστη σε όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα λίγο πριν φύγει αεροπορικώς, ο Σωτήρης Κυργιάκος, συναντήθηκε με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Σίδνεϊ τον Δρ. Σταύρο Κυρίμη, ενώ στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Σίδνεϊ Ολύμπικ Νίκος Τσιούλος ο Τεχνικός Διευθυντής Arthur Dilles και ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Σίδνεϊ Ολύμπικ Δημήτρης Θεοφάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Πετράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης