Ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη του Άρη επί της Γκαζιαντέπ (74-70).

Ο προπονητής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στο πρώτο ημίχρονο που βρήκε τους «κιτρινόμαυρους» να προηγούνται στο σκορ με καλή κυκλοφορία και αμυντική λειτουργία, αλλά και στο δεύτερο μέρος και την πίεση που ασκήθηκε από τους Τούρκους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα μίλησε και για τους τραυματισμούς των δυο παικτών του, Χάγκινς και Μούρτου που σαφέστατα τον προβληματίζουν, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγώνων της ομάδας του, αρχής γενομένης την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη (7/10).

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας προπονητής:

«Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, αφού εκτός του αγωνιστικού κάναμε ένα μακρύ ταξίδι, όπως θα είναι αυτά στην Τουρκία για το Eurocup. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και αμυντική λειτουργία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τούρκοι μπήκαν πολύ δυνατά, έπαιξαν πολύ σκληρά στην άμυνα και ισορρόπησαν τον αγώνα. Όμως είχαμε ηρεμία και ανταποκριθήκαμε στην πίεση της Γκαζιαντέπ.

Ήταν ένα παιχνίδι που μας βοήθησε στην προετοιμασία μας, αν και προβληματίζομαι από τους τραυματισμούς των Χάγκινς και Μούρτου. Επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη και ετοιμαζόμαστε πλέον για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια:Ελένη Λούμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης