Με τους Τζέρεμι Χαντ και Αντώνη Ασηκαμόπουλο στην αποστολή «πέταξε» αργά το απόγευμα για την Αθήνα ο Άρης για την αυριανή αναμέτρηση με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Οι δύο παίκτες, έχοντας τις λιγότερες δυνατές ενοχλήσεις, μετά τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν εσχάτως, υπολογίζονται από τον Βαγγέλη Αγγέλου για το ματς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας υφίστανται και οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, οι οποίοι απουσίασαν τις τελευταίες μέρες από τις προπονήσεις, λόγω των υποχρεώσεών τους με την εφηβική ομάδα. Στη Θεσσαλονίκη έμεινε, εξαιτίας του προβλήματος στη μέση του, ο Ευθύμης Τσακαλέρης.

«Το Περιστέρι με τους καινούριους παίκτες έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο παιχνιδιού του και για να ελέγξουμε από την πλευρά μας τις παραμέτρους του αγώνα, χρειάζεται πάνω απ’ όλα επαγγελματισμός, συγκέντρωση και ομαδικότητα», σχολίασε ο Αγγέλου.

Τη δυσκολία της αναμέτρησης παραδέχτηκε και ο Μιχάλης Πελεκάνος, λέγοντας ακόμη ότι: «Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την κατάκτηση της 6ης θέσης, γι’ αυτό με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα παλέψουμε για τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης