Η Εθνική Παίδων διπλασίασε τις νίκες της στον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, επικρατώντας της Ανδόρας με 1-0 στην πόλη Όμπιλιτς της Σερβίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μαζί με τη διοργανώτρια Σερβία, που νίκησε την Εσθονία με 4-1.

Οι δύο ομάδες έφτασαν στους έξι βαθμούς ενώ οι σημερινοί αντίπαλοί τους παραμένουν χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του ομίλου. Ελλάδα και Σερβία θα παίξουν μεταξύ τους για την πρώτη θέση του ομίλου το απόγευμα της Κυριακής (16:30). Στον αγώνα με την Ανδόρα το γκολ της νίκης σημείωσε ο Σταθόπουλος από ασίστ του Αγγελόπουλου, ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Καράκουτης – Τεϊσέιρα, Βιγιαγκράσα, Γκονζάλεθ, Αλάεθ, Ναζάρο

Ελλάδα (Χαράλαμπος Ζελενίτσας): Ντούνης, Παντεκίδης (77΄ Σταθόπουλος), Ξηρός, Μούχαλης, Μακροστέργιος, Πατράλης, Αγγελόπουλος Β., Χατζάρας (41΄ Τσέλιος), Δημητριάδης, Καράκουτης, Λάμπρου (67΄ Μανθάτης).

Ανδόρα (Χεσούς Λουσέντο): Σιλβέριο, Τεϊσέιρα, Γιοβέρα, Αλφάγια, Βιλαντότ, Τσέρβος, Βιγιαγκράσα, Γκονζάλεθ, Τισόν (64΄ Φερνάντεθ), Ναζάρο (80΄+ Γκραντβαλέ), Αλάεθ (80΄+ Πιχουάν).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης