Με στόχο τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ και την κατάληψη της 3ης θέσης στον 5ο όμιλο της Ευρωλίγκας θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη (10/4, 21:45) απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Greek Basketball Academy (GBA). 

«Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν είναι σε καμία περίπτωση διαδικαστικού χαρακτήρα. Είναι ένας αγώνας που θα κρίνει την τρίτη θέση στον όμιλο. Όμως και βαθμολογικό ενδιαφέρον να μην υπήρχε, ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ή Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού έχει πάντα τις δικές του ιδιαιτερότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, βρισκόμαστε προς το τέλος της σεζόν και δεν μπορούμε να λέμε ότι ένα παιχνίδι είναι τυπική διαδικασία. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να τον κερδίσουμε και να κατακτήσουμε την τρίτη θέση» σχολίασε αρχικά ο αρχηγός του «τριφυλλιού».

Εν συνεχεία κληθείς να… επιλέξει αντίπαλο στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, μία δηλαδή εκ των Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είπε: «Δεν μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία. Θα περιμένουμε να τελειώσει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, θα δούμε σε ποια θέση τερματίσαμε και όταν ολοκληρωθούν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, θα δούμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας στα πλέι οφ. Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πάντως είναι πολύ καλές ομάδες και θα είναι δύσκολη σειρά όποια κι αν αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης