Σε διάψευση των δηλώσεων του Τζίτζι Μπεκάλι περί οριστικής συμφωνίας της Στεάουα με τον Γιάννη Κοντέ, προχώρησε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του μπακ της ΑΕΚ, Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Βουκουρεστίου χθες είπε δημοσίως πως «έχουμε συμφωνήσει με τον Κοντοέ για έξι μήνες με μισθό 10.000 ευρώ το μήνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις αυτή η πρόταση μόνο ικανοποιημένη δεν έχει αφήσει την πλευρά του παίκτη, όπως κατέστησε σαφές ο μάνατζέρ του με δηλώσεις του στην «Prosport».

Πιο συγκεκριμένα ο Ευαγγελόπουλος ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό για τον πελάτη του από την ομάδα του Βουκουρεστίου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «…πώς έρχονται τέτοια στοιχεία στη δημοσιότητα για 10.000 ευρώ το μήνα στον Κοντοέ;» και πρόσθεσε «Ο μισθός του Κοντοέ στην Ελλάδα είναι τρεις φορές υψηλότερος, απ’ αυτά τα χρήματα. Σε τι θα κερδίσει, αν έρθει στην Στεάουα με αυτά τα χρήματα;».

Καταλήγοντας ο μάνατζερ του Κοντοέ υπογράμμισε πως «…Αν η Στέουα θέλει τον Κοντοέ μπορεί να μου τηλεφωνήσει, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω δημοσίευμα, τονίζεται ότι η μετεγγραφή του Κοντοέ στη Στεάουα δείχνει «πλέον να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης