Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα (71-61) τον ΠΑΟΚ, στο μεταξύ τους ματς που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, για την 13η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

«Έγινε αυτό που είχαμε πει και πριν το παιχνίδι. Είναι γεγονός πως δεν είχαμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Αυτό συμβαίνει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και είναι λογικό ως ένα σημείο. Δεν υπάρχουν διακοπές και χρόνος για ξεκούραση», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Άρτζι» στη συνέχεια, ανέλυσε την εικόνα του παιχνιδιού, λέγοντας: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά. Είχαμε λάθος αποστάσεις και δεν διαβάσαμε τα pick’n’roll.

Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να ανεβάσουμε την άμυνά μας με αλλαγές, αλλά πάλι δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και το low post. Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα ρίσκο και του βγήκε, από τη στιγμή που δεν ήμασταν καλοί στα δίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως βάλαμε κάποια σουτ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης