Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Με δύο παιχνίδια-φωτιά ανοίγει απόψε η αυλαία των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ως γνωστόν απέκλεισε από τους «8» τον Ολυμπιακό, ενώ στον ισπανικό εμφύλιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου».

Στο πρώτο ζευγάρι το φαβορί για την πρόκριση είναι ξεκάθαρο και δεν είναι άλλο από την αρμάδα του Πέπε Γκουαρντιόλα, αν και οι «κόκκινοι διάβολοι» διαμηνύουν ότι θα πουλήσουν ακριβά το… τομάρι τους, για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Στο αποψινό παιχνίδι στο «Θέατρο των Ονείρων» θα πάμε με το «Goal Goal», καθώς εκτός από τη Μπάγερν που λογικά θα σκοράρει, το γκολ υποχρεούται να ψάξει και η ομάδα του Μόγιες, η οποία παίζει τα… ρέστα της απέναντι στους Βαυαρούς, καθώς βλέπει το Τσάμπιονς Λιγκ ως «σανίδα σωτηρίας» προκειμένου να εξιλεωθεί για την τραγική πορεία της στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους λάτρεις των σκορ σε αυτό το παιχνίδι δείχνουν να έχουν πιθανότητες το 1-1 (8.00), καθώς και το 1-2 υπέρ των Γερμανών (7.50).

Πάμε όμως και στο άλλο παιχνίδι της Τρίτης από τα… αστέρια. Η Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη μοναδική ομάδα που βλέπει από πάνω της στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν (σ.σ.: είναι πρώτοι οι ροχιμπλάνκος με έναν βαθμό περισσότερο από τους Καταλανούς).

Οι «μπλαουγκράνα» θα προσπαθήσουν να πάρουν σκορ πρόκρισης στο σημερινό ματς, ωστόσο το συγκρότημα του Σιμενόνε αναμένεται να παίξει φουλ άμυνα, έχοντας πάντως στη σύνθεσή του το μεγάλο του «κανόνι», τον Ντιέγκο Κόστα, που ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα ξεκινήσει βασικός.

Σε αυτό το παιχνίδι πιο ασφαλής επιλογή στα μάτια μας φαντάζει τα 2-3 γκολ, ενώ ως πιθανά σκοράκια θα προτείνουμε το 2-0 (7.50) και το 2-1 (7.5-).

ΔΥΑΔΑ…

102. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΠΑΓΕΡΝ GOAL-GOAL (1.50)
103. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ (2.00)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.00

ΣΚΟΡ (ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ)…

102. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΠΑΓΕΡΝ 1-1 (8.00) – 1-2 (7.50)
103. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-0 (7.5) – 2-1 (7΄50)

Σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης