Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως καταλήγει στο δίδυμο που θα παρατάξει στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, στο πρώτο παιχνίδι των «πράσινων» με αντίπαλο τη Μάδεργουελ στη Σκωτία για τον γ΄ προκριματικό του Europa League.

Ο Πορτογάλος προορίζει για βασικούς τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, έχοντας τον Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Σπυρόπουλο στο αριστερό. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσεις ο Καρνέζης, ενώ στα χαφ θα παίξουν οι Βιτόλο και Μαρίνος. Πιο μπροστά θα βρίσκονται οι Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος και Σισοκό, ενώ τη θέση στην επίθεση διεκδικούν οι Τοτσέ και Σπυρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρωινή προπόνηση, οι Πίντο και Σο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι μετά το ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις ταχυδύναμης, δίτερμα με περιορισμούς και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους παίκτες που δήλωσε στην UEFA για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2012-13

Αυτοί είναι οι: Σισόκο (3), Μπουμσονγκ (4), Πίντο (5), Βιτόλο (6), Μαυρίας (7), Ιωαννίδης (8), Τοτσέ (9), Χριστοδουλόπουλος (10), Φορναρόλι (14), Σεϊταρίδης (16), Ζέκα (17), Σο (20), Μπαραμπαρούσης (21), Μαρίνος (22), Λαγός (23), Βύντρα (24), Κοτσόλης (25), Καρνέζης (27), Πετρόπουλος (28), Κατσουράνης (29), Σπυρόπουλος (31), Ταμπάκης (33), Καπίνο (40), Χουχούμης (41), Κουσίδης (43), Βελάσκες (44), Τριανταφυλλόπουλος (45), Δώνης (46), Μαρινάκης (47).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης