Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο… αναφέρει μια λαϊκή ρήση η και φαίνεται πως ο Χουμπ Στέφενς είχε την τύχη να το δει να εφαρμόζεται στην πράξη το συγκεκριμένο ρητό μετά την… κρυάδα που επεφύλαξε στον Ολυμπιακό.

Η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, με τον προπονητή της γερμανικής ομάδας να είναι αυτή τη φορά πολύ πιο χαλαρός καθώς η Σάλκε απέδειξε μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και το κάναμε. Παίξαμε ήρεμα και χωρίς άγχος. Προηγηθήκαμε, αντιδράσαμε και πάλι σωστά χωρίς άγχος ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός ισοφάρισε. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ, δηλαδή να κάνουμε το 3-1, αλλά ήμασταν άστοχοι. Μας ακυρώθηκε και ένα τέρμα. Το συμπέρασμα είναι ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη», σημείωσε.
«Σαφώς καλύτερο το 3-1 από το 2-1, καθώς είναι ένα σκορ που κάνει πιο ξεκάθαρη τη νίκη. Είναι απλώς το πρώτο παιχνίδι και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τον όμιλο, μετά το δικό μας διπλό και της Άρσεναλ. Η Άρσεναλ είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, ενώ εμείς ο Ολυμπιακός και η Μονπελιέ θα παλέψουμε για τη δεύτερη», πρόσθεσε.

Για την επιλογή του Μπαρνέτα στο αρχικό σχήμα τόνισε:

«Από την στιγμή που ο Αφελάι δεν ήταν στην κατάσταση που πρέπει, χρησιμοποίησα παίκτη που εμπιστεύομαι. Με δεδομένο πως μας περιμένουν πολλά παιχνίδια ακόμα θέλουμε όλους τους παίκτες μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περιμένω πάντα να παίζω απέναντι σε μία καλή ομάδα. Μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Απλά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε και όταν βάζεις δύο γκολ εκτός έδρας είναι σημαντικό», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:
Ξεκίνησε με ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012, 23:36

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης