Για την απομάκρυνση του Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και την επιστροφή του Χουάν Ρότσα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μίλησε ο Χρήστος Δημόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ Fm.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού: «Ο Φερέιρα έπρεπε να φύγει εδώ και δεκαπέντε μέρες. Ο Ρότσα είναι μία καλή περίπτωση για την ομάδα, επειδή είναι πολλά χρόνια σε αυτήν και έχει ασχοληθεί αρκετά με τους νεαρούς παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην περιμένουμε να γίνουν θαύματα, αν και θα βοηθήσει στην ψυχολογία των παικτών. Αυτήν τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει ποδοσφαιριστές.

Μπορεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου να κάνει κάποιες προσθήκες με τις οποίες θα πάει καλύτερα, προκειμένου να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Champions League».

Για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει καλύτερα τη φετινή σεζόν. Το θέμα, όμως, είναι πώς θα μπει στο ματς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά εξαρτώνται από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που θα είναι στο ΟΑΚΑ. Ψυχολογικά θα βοηθήσει τον κόσμο η έλευση του Ρότσα. Μια αλλαγή προπονητή βοηθάει πάντα προς το καλύτερο».

Για το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι»: «Το θέμα δεν είναι μόνο η συνολική λειτουργία της επιθετικής γραμμής, αλλά πώς κινείται μέσα στην αντίπαλη περιοχή ο σέντερ φορ. Δεν υπάρχει ένας τέτοιος παίκτης στον Παναθηναϊκό.

Έτσι, χρειάζεται υποχρεωτικά έναν παίκτη για την επίθεση και ένα ”δεκάρι” για να στέλνει την μπάλα μπροστά. Υπάρχει ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά δεν είναι αυτή η θέση του».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης