Για τον επόμενο αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην Euroleague, αυτόν κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή (14/11, 21:00) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» μίλησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης o τεχνικός των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

«Η Μπαρτσελόνα μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελούν τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρωλίγκα φέτος. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο φάιναλ φορ. Είναι πλήρης ως ομάδα. Έχει εμπειρία, καλούς σουτέρ, παίζει πολύ καλά στο τρανζίσιον και διαθέτει πολλές επιλογές στην επίθεση. Φυσικά, έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε και πρέπει να παλέψουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυροβούνιος κόουτς, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της Μπαρτσα την τριετία 2005-2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τόνισε για τη μάχη με τους «μπλαουγκράνα»: «Μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια και νίκες στην έδρα μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, στη Βαρκελόνη. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι, όταν πρέπει να παίξεις απέναντι στη Μπαρτσελόνα, και την σεβόμαστε, όπως κάθε αντίπαλο. Έχουν ποιότητα ως ομάδα.

Ο καθένας μπορεί να διακρίνει στην Μπαρτσελόνα ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων παικτών. Επίσης, είναι μια ομάδα που συνδυάζει τις αθλητικές ικανότητες με το μυαλό. Έχουμε μεγάλη ευθύνη, απέναντι στους εαυτούς μας, στην ομάδα μας και στους φιλάθλους μας, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Οι φίλαθλοι στην Ευρωλίγκα είναι τυχεροί που θα παρακολουθήσουν ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε δυο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης