Ο Γιάννης Αναστασίου ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών τέθηκαν οι διεθνείς Καπίνο, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Λαγός και Καρέλης.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες και προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία και είναι σημαντικό και για τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται επάξια σε διεθνές επίπεδο», είπε ο Γιάννης Αναστασίου και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πλέον όλοι μαζί μετά από αρκετές ημέρες και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή στο γήπεδο μας. Απέναντι στον Άρη πετύχαμε μια σημαντική νίκη και θέλω να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν θα έχουμε κοντά μας και τους οπαδούς μας. Γι αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να πάρουμε τη νίκη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση για να διαχειριστούμε και την “βουβή” ατμόσφαιρα».

Ο Φιγκερόα αναμένεται να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα, δίπλα στον Μπεργκ, καθώς ο Κλωναρίδης δε θα αγωνιστεί, αφού είναι και τιμωρημένος και τραυματίας. Στον πάγκο αναμένεται να είναι ο Πράνιτς, που είχε δύο ενενηντάλεπτα με την Κροατία.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης