Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του απέδωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος την ήττα με 3-0 σετ της ομάδας του από τον Φοίνικα Σύρου στην Ερμούπολη.

«Είναι φυσιολογικό να μιλάει η έδρα. Παίξαμε καλύτερα απ΄ ότι χθες αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και τυχεροί στα κρίσιμα σημεία, μετά τον 20ό πόντο. Κάναμε εύκολα λάθη σε εύκολα σερβίς. Δεν υπήρχε κούραση αλλά λάθη» τόνισε ο τεχνικός του «γηραιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Αντρέι Κράβαρικ δεν έκρυψε την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του κατακτώντας το πρωτάθλημα στην έδρα της ομάδας του και ενώπιον του φίλαθλου κοινού της: «Κατά 99% θα τελειώσω την καριέρα μου στην Μίκρα. Θα ήταν ό,τι καλύτερο για την καριέρα μου ένας τίτλος, για να δώσω το κάτι παραπάνω στην ομάδα μου».

Ο άσος του Γηραιού παραδέχθηκε, πάντως, ότι ο Φοίνικας άξιζε τη νίκη: «Αν η ομάδα σκέφτεται να πάρει μια νίκη μέσα στη Σύρο πρέπει να είναι πιο αποφασιστική. Ο Φοίνικας έπαιξε πιο καλά, πιο ομαδικά και άξιζε την νίκη. Δεν ήμασταν εμείς τόσο αποφασισμένοι όσο η Σύρος. Ένας πρωταθλητής δεν μπορεί να παίζει έτσι».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης