Ολοκληρώθηκε την Τρίτη το απόγευμα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, εν όψει του αυριανού (21:30) φιλικού παιχνιδιού με την Ελβετία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες της «γαλανόλευκης» προπονήθηκαν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τον Φερνάντο Σάντος να μην αποκαλύπτει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός πάντως είναι δεδομένο ότι θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με σύστημα 4-4-2, καθώς και οι δύο ενδεκάδες που του οικογενειακού διπλού, χρησιμοποίησαν το εν λόγω σύστημα.

Στην πρώτη, τερματοφύλακας ήταν ο Σηφάκης, με τους Παπασταθόπουλο και Κατσουράνη να είναι στο κέντρο της άμυνας και τους Τζαβέλλα (αριστερά) και Τοροσίδη (δεξιά) στα δύο άκρα της.

Στη μεσαία γραμμή, βρίσκονταν οι Ταχτσίδης και Μανιάτης, ο Χολέμπας ήταν στο αριστερό άκρο και ο… διερμηνέας του Σάντος, Μανιάτογλου στο δεξί, με τους Μήτρογλου και Κονέ να είναι οι δύο επιθετικοί (σ.σ.: ο άσος της Μπολόνια κινούνταν λίγα μέτρα πιο πίσω από τον στράικερ του Ολυμπιακού).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη ενδεκάδα, κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Καρνέζης, στο κέντρο της άμυνας βρίσκονταν οι Μανωλάς και Φυτανίδης, ενώ οι Σπυρόπουλος και Βύντρα ήταν στο αριστερό και στο δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή από τα αριστερά προς τα δεξιά ήταν οι Φορτούνης, Τζιόλης, Καραγκούνης και Μαυρίας, με τον Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη να συνθέτουν το επιθετικό δίδυμο.

Eπιμέλεια: Μπάμπη Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης