Με γκολ του Διαμαντάκου στο 56’ και του Μπαντιμπανγκά στο 86’ ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 της Βέροιας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι Κρητικοί έφτασαν τους 27 βαθμούς και έδωσαν αξία στη νίκη τους στη Νέα Σμύρνη.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο των παικτών έγινε δύσκολο, λόγω της δυνατής βροχής. Στο πρώτο 45λεπτο καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Η Βέροια είχε δύο σουτ με τους Παυλίδη και Μπαργκάν, να μην απειλούν.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά και έφτασε στο γκολ. Μετά από ωραίο συνδυασμό από τους Ρομάνο, Κούμπικ, Διαμαντάκο, ο τελευταίος σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 76’ με τον Τραπ να σημαδεύει το δοκάρι και τελικά ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά σε αντεπίθεση των Κρητικών, σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εργοτέλης – Βέροια 2-0 (Nova 3)

Γκολ: 56′ Διαμαντάκος, 86′ Μπαντιμπαγκά
76′ δοκάρι ο Τραπ

Κίτρινες κάρτες: Τζανακάκης – Γκονσάλβες

Κόκκινες κάρτες:

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Καρντόζο (79′ Κοζορώνης), Ρομάνο, Ιμπραΐμ, Χαντί (46′ Κούμπικ), Διαμαντάκος, Μπαντιμπανγκά (90′ Μονάκελο).

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας (87′ Τζημογιάννης), Όστοϊτς, Ζεζίνιο (71′ Καλτσάς), Τραπ, Παυλίδης (79′ Κομόλοφ), Μπεν, Γκονσάλβες, Μπαργκάν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης