Ο ΑΓΟ Ρεθύμνου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης, Θανάσης Γιαπλές τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του έχει ήδη πετύχει τον στόχο της.

«Ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Ρεθύμνου, η πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά, εκπληρώθηκε. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και παράλληλα να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αυτά που μπορείς να πεις για τον Ολυμπιακό όσον αφορά την άμυνα και την επίθεση είναι πάρα πολλά. Έχει μια πλειάδα ικανών παικτών και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα σε κάποιο παίκτη. Χρειαζόμαστε ομαδική αντίδραση και σίγουρα δύο στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε είναι το αμυντικό ριμπάουντ και το αμυντικό μας “transition”», δήλωσε ο τεχνικός του ΑΓΟΡ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ανδρέας Σιζόπουλος είπε από την πλευρά του, πριν τη σειρά των αγώνων με τον πρωταθλητή Ευρωλίγκας και Ελλάδας: «Ξεκινάει μία σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό και πρωταθλητή Ευρώπης. Σε αυτές τις σειρές αγωνίζεσαι με μεγάλες ομάδες και σίγουρα δεν έχεις πολλές πιθανότητες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί και να “ενοχλήσουμε” τον Ολυμπιακό όπως στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ. Πρέπει να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού, όπως έχουμε πει στην προπόνηση, και να δείξουμε ότι αξίζουμε που είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης