«Μάχης ζωής ή θανάτου» είναι το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου για τον Άρη με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται βυθισμένοι στην προτελευταία θέση και για να μπορέσουν να πάρουν βαθμολογική «ανάσα» θα πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη απέναντι στον σύλλογο της Κομοτηνής, που παλεύει επίσης για την παραμονή του στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς της να δώσουν βροντερό «παρών» στο ματς με τον Πανθρακικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει ένα καθοριστικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Κλεάνθης Βικελίδης και η διοίκηση της ΠΑΕ καλεί όλο τον κόσμο του Άρη να γεμίσει τις κερκίδες και να στηρίξει με το δικό του μοναδικό τρόπο την προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία από την περασμένη Παρασκευή και οι τιμές τους είναι ειδικά διαμορφωμένες και μειωμένες σε σχέση με προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1, 2, 3 και 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων). Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00), ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης