Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση παραμονής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν και πολλοί ήταν αυτοί, που το τελευταίο διάστημα έλεγαν πως έρχεται το… τέλος του Κριστιάνο στη Βασίλισσα, με ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουνάιτεντ να εμφανίζονται διατεθειμένες να δαπανήσουν ακόμη και περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, δεν φεύγει ποτέ από τη Ρεάλ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκαλύπτει η «AS» ο Ρονάλντο μίλησε πριν λίγες μέρες με τον πρόεδρο των «Μερένχες» Φλορεντίνο Πέρεθ στο τηλέφωνο και συμφώνησαν να συζητήσουν αμέσως, με το που θα επιστρέψει στη Μαδρίτη από τις διακοπές του. Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα στην «AS» πως ποτέ δεν ήθελε να φύγει από τη Ρεάλ.

Θυμίζουμε εδώ πως ο αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο, υποφέρει από τραυματισμό στο γόνατο, από τον τελικό του ΕURO και το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς εκείνο από τον Παγιέ.

Βέβαιο είναι ότι θα απουσιάσει από την μεγάλη κόντρα της Ρεάλ με την κάτοχο του «Europa League» Σεβίλλη για το σούπερ καπ Ισπανίας στις 9 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρονάλντο που είναι και το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το «Ballon d’Or» για τέταρτη φορά, τόνισε σχετικώς πως το τρόπαιο ουσιαστικά είναι από τώρα στα δικά του χέρια, από τη στιγμή που κέρδισε με τη Ρεάλ το Τσάμπιονς Λιγκ και με την Εθνική ομάδα της χώρας του, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Επιμέλεια: Φάνης Επιτροπάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης