Στον πάγκο των Λέικερς θα κάτσει ξανά, όπως όλα δείχνουν, ο Φιλ Τζάκσον. Ο επιτυχημένος τεχνικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Λος Άντζελες και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει βοηθό του τον – άλλοτε παίκτη του στους Μπουλς – Σκότι Πίπεν.

Το θέμα Μάικ Ντ’ Αντόνι φαίνεται πως δεν προχωράει για τους Λέικερς. Οι «Λιμνάνθρωποι» είναι κοντά σε συμφωνία με τον Φιλ Τζάκσον και στις ΗΠΑ θεωρούν ότι η επιστροφή του έμπειρου τεχνικού είναι σχεδόν… δεδομένη. Συγκεκριμένα, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal και αυτές έχουν να κάνουν με ορισμένους όρους που έχει θέσει ο Τζάκσον, καθώς επιθυμεί εξαίρεση από κάποια εκτός έδρας ματς των Λέικερς λόγω της επιβεβαρυμμένης υγείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοικούντες των Λέικερς, όμως, έχουν φροντίσει να υπάρχει και εναλλακτική. Αυτή είναι του Μάικ Ντανλίβι. Ο έμπειρος τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο των Λέικερς από το 1990 μέχρι το 1992 και είχε συνάντηση την Κυριακή με τον Τζιμ Μπας. Το meeting ανάμεσα στις δύο πλευρές πήγε πολύ καλά και όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, σε περίπτωση που «χαλάσει» του Φιλ Τζάκσον, ο Ντανλίβι είναι το πιθανότερο να αναλάβει τους Λέικερς.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης