Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ωστόσο, έστω και με τη… ψυχή στο στόμα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπάμπεργκ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague.

Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη επικράτησε την Παρασκευή με 76-73 των Γερμανών στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό ήταν το τέταρτο ροζ φύλλο για το «τριφύλλι», που σε συνδυασμό με την ήττα της Μάλαγα από την Εφές, αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του ομίλου και πλέον επικεντρώνεται στο ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση απέναντι στην Μπάμπεργκ, είχαν αρκετές λανθασμένες επιλογές στην επίθεση και έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να μείνουν μέχρι τέλους στη διεκδίκηση της νίκης.

Εντούτοις ευτύχησαν να έχουν σε πολύ βραδιά τους Λάσμε (15 π, 9 ριμπ) και Μπράμος (16π) καταφέρνοντας να γλιτώσουν το «κάζο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντική συμβολή στην επικράτηση του «τριφυλλιού» πάντως είχε και ο Μπανκς (13 π) που ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος σε κρίσιμα σημεία του ματς.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 36-33, 51-49, 76-73

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 16 (2 τρ), Ματσιούλις 8 (5 ριμπ), Καπόνο 5 (1 τρ), Ούκιτς 2, Λάσμε 15 (9 ριμπ), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 7 (9 ασιστ), Γκιστ 4, Μπανκς 13, Ξανθόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 4

Μπάμπεργκ (Φλέμινγκ): Γκίπσον 11 (3 τρ), Γκόλτσμπερι 6 (2 τρ), Νάχμπαρ 16, Τάντα 3, Νόιμαν 4, Φορντ 15 (14 ριμπ), Τζέικομπσεν, Γκαβέλ 12 (7 ριμπ), Τσίρμπες 6, Όγκιλβι

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα:

 Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης