Μετά από οκτώ χρόνια… ταλαιπωρίας, ο ΠΑΟΚ απέκτησε και πάλι αιρετή διοίκηση για τα επόμενα 5 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι αναλαμβάνει να αποπληρώσει όλες τις οφειλές των πρώην διοικήσεων προς το Δημόσιο!

Πάντως ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκανε την έκπληξη σε ότι αφορά τα πρόσωπα, αφού διατήρησε τον Ζήση Βρύζα στην προεδρία, ενώ η Μαρία Γκοντσάρεβα θα είναι διευθύνων σύμβουλος με δικαίωμα υπογραφής.
Η γενική συνέλευση της ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας με την Μαρία Γκοντσάρεβα να εκπροσωπεί τη ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ που έχει το 71,8% των μετοχών και να προτείνει για τη νέα διοίκηση τους: Ζήση Βρύζας, Μαρία Γκοντσάρεβα, Ηλία Γεροντίδη, Παναγιώτη Ποικιλίδη και Σπύρο Μηλιωρίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη (10%) ορίστηκε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Η διαδικασία ήταν τυπική καθώς οι μέτοχοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων έγινε γνωστό ότι: Εκπροσωπήθηκαν (ψήφισαν) 88.925.363 μετοχές και κατά σειρά ψηφίστηκαν οι: Μαρία Γκοντσάρεβα από 88.925.213 μετοχές, Ηλίας Γεροντίδης από 88.921.783 μετοχές, Ζήσης Βρύζας από 88.921.633 μετοχές, Παναγιώτης Ποικιλίδης από 88.920.733 μετοχές και Σπύρος Μηλιωρίδης από 88.920.283 μετοχές.

Τέλος για τα δημοσιεύματα που αφορούν φημολογία ότι υπάρχει ζήτημα ντοπαρίσματος με παίκτες της Τρίπολης, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση του Αστέρα που ζητά ντόπινγκ κοντρόλ, ο Ζήσης Βρύζας τόνισε: «η ΠΑΕ ασχολείται με το θέμα…» για να παρέμβει στη συνέχεια η Μαρία Γκοντσάρεβα λέγοντας: «Εδώ δεν είναι συνέντευξη Τύπου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης