Mε δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε προσφέρουν «γη και ύδωρ» για να κάνουν δικό τους τον Κώστα Σλούκα οι ιθύνοντες του μπασκετικού Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να χάνουν χρόνο.

Έτσι αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και μετά την πρώτη επαφή μεταξύ της διοίκησης των πρωταθλητών Ελλάδας με την πλευρά του διεθνούς γκαρντ, κλείστηκε για την Τρίτη ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση του συλλόγου και τον εκπρόσωπο του Έλληνα άσου, στην οποία ενδεχομένως να δώσουν το «παρών» και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» στη διάρκεια της συγκεκριμένης συνάντησης θα μεταφέρουν στην πλευρά του Σλούκα την πρότασή τους, προκειμένου να τον πείσουν να ρίξει… άγκυρα στο λιμάνι, ενώ από την πλευρά του ο παίκτης ενδέχεται να ζητήσει μικρή διορία για να δώσει την οριστική του απάντηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σλούκας είχε πρόσφατα συζήτηση με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, κατά την οποία ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε στον διεθνή άσο τόσο το πλάνο του για την ομάδα της νέας σεζόν, όσο και για τον νέο ρόλο που θέλει να του δώσει, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Έλληνα άσο με αυτά που ακουσε.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης