Μεγάλες είναι φιλοδοξίες των Πατρινών ενόψει της νέας σεζόν και το γεγονός αντικατοπτρίζεται στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Μετά από την ένταξη του Μάριο Μπρέσκα στους «ροσονέρι», άλλος ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία ετοιμάζει βαλίτσες για την Αχαΐα.

Ο λόγος για τον Εγκούτου Ολίσε που πέρσι είχε 21 συμμετοχές με τη φανέλα του Εργοτέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα λοιπά, η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου στόπερ, Παναγιώτη Γεωργίου, που έμεινε ελεύθερος από την Σάαμπριγκεν.

Αναλυτικότερα:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Γεωργίου. Ο Παναγιώτη Γεωργίου είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.82 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ. Ο Παναγιώτη Γεωργίου αγωνίστηκε 3 χρόνια στην ΠΑΕ Τρίκαλα με την οποία είχε περισσότερες από 70 συμμετοχές στην Γ και στην Β’ Εθνική κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπήρχε συμπαίκτης και αγωνίστηκε και στο μπαράζ όπου τα Τρίκαλα ανεβήκαν στην Β’ Εθνική, με τον Γιάννη Κοιλιάρα. Μετά την διάλυση της ΠΑΕ Τρίκαλα λόγω των πλαστών εγγυητικών επιστολών και φορολογικών ενημεροτήτων, ο Παναγιώτη Γεωργίου έμεινε ελεύθερος και μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2012 στην Γερμανική Saarbrucken, ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος στην οποία αγωνίστηκε σε περισσότερα από 20 παιχνίδια. Ο Παναγιώτης Γεωργίου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναχαϊκή».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης