Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για την επίθεση που δέχτηκε μέσω Twitter από τον Πέρο Άντιτς και τόνισε ότι ο Σκοπιανός έλεγε άλλα πριν από μια εβδομάδα!

«Είμαστε εδώ σε μια γιορτή του αθλητισμού που αφορά τους παρόντες στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι ώρα για τέτοια πράγματα. Τον Πέρο τον σέβομαι σαν αθλητή και πρόσφερε πολλά στην ομάδα για δύο χρόνια. Άλλα πράγματα είπε πριν μια εβδομάδα και τα άλλαξε τώρα. Έτσι είναι ο Πέρο», δήλωσε ο Μπαρτζώκας στη Nova.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σκοπιανός φόργουορντ, που κατέκτησε δύο φορές την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό και αποχώρησε κατόπιν απόφασης του Γιώργου Μπαρτζώκα, δέχθηκε πολλά μηνύματα από φίλους της ομάδας μετά την καταπληκτική εμφάνισή του με τους Ατλάντα Χοκς κόντρα στους Κλίπερς, όπου πέτυχε 16 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ και έκανε 2 κλεψίματα.

Ο Άντιτς απάντησε και στο πρώτο μήνυμά του ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι Άντιτς ή Μπαρτζώκας, αλλά η ίδια η ιστορία. Έδωσα το 1000% και δεν υπέγραψα με άλλη ομάδα προτού τελειώσει το συμβόλαιό μου».

Λίγο μετά πόσταρε το τατουάζ που έχει με το σήμα της θύρας 7, γράφοντας «για πάντα θρύλος», μήνυμα στο οποίο συμφώνησε απόλυτα και ο Κάιλ Χάινς, που του απάντησε με τη λέξη «αδερφός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα έγραψε: «Κάποιος υπέγραψε με τη Φενέρμπαχτσε πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος, άρα καταλαβαίνετε ποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό και ποιος τον χρησιμοποιεί για να πάρει περισσότερα λεφτά», αφήνοντας αιχμές για τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Τέλος, ανέφερε: «Ο Ίβκοβιτς άφησε την ομάδα στον αυτόματο πιλότο και καταφέραμε να κατακτήσουμε ξανά την Ευρωλίγκα. Αυτή είναι η αλήθεια! Υπερασπίζομαι κάθε λέξη που λέω! Θρύλος για πάντα…»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης