Ιστορική είναι η αποψινή βραδιά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σήμερα υποδέχεται τον Πανιώνιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 19.00.

Οι Πειραιώτες γιορτάζουν την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος στην ιστορία τους, κάτι που το έχουν πετύχει ελάχιστοι σύλλογοι σε ολόκληρη την Ευρώπη. Για αυτό τον λόγο, εδώ και αρκετό καιρό η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχει ετοιμάσει τη σημερινή φιέστα, η οποία θα είναι εξίσου εντυπωσιακή με την περσινή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοικούντες δεν ήθελαν να αποκαλύψουν αρκετά πράγματα για τις σημερινές ετοιμασίες, αφού τα περισσότερα από αυτά αποτελούν έκπληξη. Σίγουρα, όμως, πρόκειται για κάτι πάνω στο οποίο δούλευαν για αρκετές εβδομάδες.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης οι φίλαθλοι που θα είναι στο γήπεδο θα δουν από τα matrix φωτογραφίες και βίντεο από όλες τις δεκαετίες που ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής, από τα οποία πολλά θα βγουν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα. Ταυτόχρονα, όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας, θα γίνεται και μια κοινωνική και ιστορική αναφορά στις δεκαετίες που οι «ερυθρόλευκοι» σήκωναν πρωταθλήματα. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και η παρουσίαση για πρώτη φορά και των 40 τροπαίων. Kάτι που σημαίνει ότι σήμερα το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο και οι 40 «κούπες»!

Το αγωνιστικό σκέλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι ο Μίτσελ δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για το σημερινό ματς. Για αυτόν τον λόγο πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, οι οποίοι θα μαζευτούν σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της ομάδας, και κανείς δεν είναι σίγουρος για το πλάνο που έχει στο μυαλό του. Ο Ισπανός τεχνικός πιθανώς να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγερι, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, ο οποίος θα έχει εσωτερικούς μέσους τους Μασάντο και Ιμπαγάσα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Φουστέρ, Γκρέκο, Τζεμπούρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μοντέστο και Ντιακιτέ. Εκτός έμεινε ο Αμπντούν, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση έκανε θεραπεία.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης