Η ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ μετά τον επεισοδιακό αγώνα με τον Πανθρακικό και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας, λόγω της διακοπής του ματς στο ΟΑΚΑ, όπως είναι φυσικό, έχει φτάσει στο… ναδίρ.

Εντούτοις οι παίκτες της Ένωσης είναι αναγκασμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, όπου θέλουν νίκη, ελπίζοντας παράλληλα σε θετικά νέα από την πρωτοβάθμια επιτροπή του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τραϊαννός Δέλλας στη σημερινή προπόνηση της ομάδας προσπάθησε να κρατήσει επικεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του στο ματς με τον Ατρόμητο, διαμηνύοντάς τους ότι πρέπει να σκέφτονται μόνο τη νίκη στην κυριακάτικη αναμέτρηση και όχι την απόφαση της Superleague.

«Έχουμε περάσει δύσκολες μέρες. Είναι δύσκολο να μείνετε συγκεντρωμένοι, αλλά έχουμε φτάσει στο τέλος. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε πως με νίκη, μένουμε στην κατηγορία.

Οφείλουμε απέναντι στην ιστορία της ΑΕΚ και ο καθένας στον εαυτό του, να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να νικήσουμε, όποια απόφαση και αν πάρει η Super League για την τιμωρία μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε όλοι επαγγελματίες και η δουλειά μας είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να νικάμε» ήταν τα λόγια του Δέλλα, ο οποίος έκανε και μια μικρή αναφορά σ’ όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

«Είχατε πάρα πολύ άγχος. Ήταν λογικό μετά απ’ όλα αυτά που έχουν γίνει. Να κρατήσουμε κάποια θετικά, αλλά πρέπει να διορθώσουμε πολλά μέχρι και την Κυριακή».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης