Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των διεθνών ήταν και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης που βρέθηκε στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε μετά από πολύ καιρό σαν μεγάλη ομάδα. Είναι άλλα 90 λεπτά που πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Μετά την ισοφάριση, ευτυχώς ήρθε γρήγορα το άλλο γκολ και δεν καρδιοχτυπήσαμε. Ημασταν άτυχοι στο 4ο γκολ (σ.σ. που δεν ήρθε). Και το 3 καλά είναι, καλό είναι να έλειπε το ένα (σ.σ. των Ρουμάνων)», τόνισε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Επαιξαν πολύ καλά και έδωσαν την ψυχή τους. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έχουμε και δεύτερο. Την Τρίτη το βράδυ ελπίζω ότι θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο Μundial.

Μπορούμε να πετύχουμε ένα ή δύο γκολ και στη Ρουμανία. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει και εκτός έδρας. Τα παιδιά μου είχαν πει από χθες ότι θα παίξουν πάρα πολύ καλά και θα κερδίσουν άνετα. Ετσι και έγινε. Από μία στημένη φάση φάγαμε ένα γκολ, συμβαίνουν αυτά. Η ομάδα έχει δεχθεί έντονη κριτική, κακώς, είναι μια καλή ομάδα με πάρα πολύ καλά παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε στο Mundial».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης