Στην αποκάλυψη ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν του μιλάει, μετά την παραχώρησή του στη Παρί Σεν Ζερμέν, προχώρησε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, σε συνέντευξή του στα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, τόνισε πάντως πως καταλαβαίνει τον Σουηδό επιθετικό, καθώς του είχε υποσχεθεί τον Μάιο ότι θα παρέμενε στους «ροσονέρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από την ώρα που ο Ιμπραΐμοβιτς πήγε στην Παρί δεν μου μιλάει και καταλαβαίνω τον λόγο. Ο Ιμπραΐμοβιτς ήθελε να μείνει στη Μίλαν και εγώ του είχα υποσχεθεί ότι δεν θα έφευγε.

Την τελευταία Κυριακή του πρωταθλήματος είχε έρθει στο σπίτι μου με τον ατζέντη του και τον είχα διαβεβαιώσει ότι δεν θα πήγαινε σε άλλη ομάδα. Ωστόσο, όλα άλλαξαν», σχολίασε αρχικά ο Γκαλιάνι.

Εν συνεχεία ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου, μιλώντας για την πρόταση της Παρί, ανέφερε:  «Η προσφορά που μας έκανε η Παρί ήταν μία από αυτές που δεν μπορείς να αρνηθείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθίσαμε, το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να παραχωρήσουμε τον Ιμπραΐμοβιτς, παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχαμε στην ομάδα. Ήταν μία καθαρά εμπορική συμφωνία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης