Έναν πρωτότυπο τρόπο για να απαλλάξει τους παίκτες του από το άγχος ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι, επέλεξε ο Ρούντι Γκαρσία.

Ο προπονητής της Ρόμα δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες και κανονικά… δεν θα έπρεπε να είναι σε θέση να διεκδικεί την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θεωρητικά, θα έπρεπε ήδη να έχουμε αποκλειστεί, αφού αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Αγγλίας, ενώ στην κλήρωση ήμασταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας και πέσαμε στον πιο δύσκολο όμιλο» είπε ο Γάλλος τεχνικός των «τζιαλορόσι», μία ημέρα πριν το ματς του «Ολίμπικο», που θα κρίνει ποια ομάδα θα ακολουθήσει τη Μπάγερν στην επόμενη φάση.

«Το παιχνίδι είναι σημαντικό τόσο για μένα όσο και για τον σύλλογο. Είναι σαν τελικός. Πρέπει να δίνουμε τα πάντα σε κάθε στιγμή του. Μια νίκη θα είναι απίστευτο επίτευγμα. Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε το πεπρωμένο μας με μία νίκη. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τί θα γίνει στο άλλο ματς του ομίλου (σ.σ. Μπάγερν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας)» πρόσθεσε ο Γκαρσία.

Η Ρόμα με νίκη εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου, ενώ υπό προϋποθέσεις ενδεχομένως να της αρκεί και η ισοπαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης