Ο Φάνης Γκέκας περνάει τη δεύτερη ποδοσφαιρική του νιότη στην Ακίσαρσπορ με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο νέο τουρκικό πρωτάθλημα, έχοντας ήδη σκοράρει έξι φορές σε τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Λαρισαίος επιθετικός σε δηλώσεις του εμφανίστηκε χαρούμενος στην ομάδα του, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα από την ενεργό δράση, ενώ μίλησε και για την προσαρμογή του ιδίου και της οικογένειάς του στη γειτονική χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 34χρονος επιθετικός:

Για την επιτυχία του στο τουρκικό πρωτάθλημα: «Μου ταιριάζει το τουρκικό ποδόσφαιρο και η χώρα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει και είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις στο πρωτάθλημα αυτό. Για μένα το πιο σημαντικό δεν είναι να σκοράρω, αλλά να κερδίζει η ομάδα και να είναι πετυχημένη. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν είναι χαρούμενη και η ομάδα μου».

Για το αν είχε πρόταση από μεγάλη ομάδα της Τουρκίας: «Είμαι τρία χρόνια εδώ και δεν έχει έρθει κάποια πρόταση. Δεν καταλαβαίνω γιατί, αλλά είμαι χαρούμενος στην Ακίσαρσπορ. Βρίσκομαι σε μια ομάδα που με αγαπούν και χαίρομαι που επέστρεψα».

Για το συμβόλαιό του (μέχρι το 2016): «Είναι νωρίς να σταματήσω. Είμαι χαρούμενος στην Ακίσαρσπορ. Όταν σταματήσω θέλω να ασχοληθώ με κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο. Θέλω να γίνω προπονητής».

Για την οικογένειά του: «Έχω δίδυμα, έξι χρονών και φέτος άρχισαν σχολείο, πηγαίνουν σε ένα ελληνικό σχολείο στη Σμύρνη και η οικογένειά μου είμαι πολύ χαρούμενη από τη ζωή στην Τουρκία. Η Σμύρνη είναι μια πολύ όμορφη πόλη, τα παιδιά μου τη λατρεύουν και ο καιρός είναι παρόμοιος με της Ελλάδας».

Για την τουρκική γλώσσα:
«Καταλαβαίνω τα βασικά. Οι συμπαίκτες μου με παροτρύνουν να μάθω για να μην επικοινωνούμε στα αγγλικά. Προσπαθώ. Πάντως δεν έχουμε πρόβλημα στην επικοινωνία».

Για το αν παρακολουθεί τουρκική τηλεόραση: «Βλέπω τηλεόραση από τα ελληνικά δορυφορικά κανάλια. Υπάρχουν και αρκετές τουρκικές σειρές, όπως ο ‘Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής’. Τη βλέπει η σύζυγός μου».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης