Στην αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε με την παρουσία της Εθνικής Ελλάδος στη φάση των «8» του Euro 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας αναφέρθηκε ο διεθνής παίκτης Γιώργος Σαμαράς.

Μέσω του προσωπικού του μπλογκ, ο 27χρονος επιθετικός τόνισε πως στόχος των διεθνών ήταν να προσφέρουν χαρά στους Έλληνες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που του χρεώνουν «κατακτήσεις» και «φίλους», υπογραμμίζοντας πως είναι ώρα να σταματήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γιώργος Σαμαράς:

«Καλησπέρα Φίλοι μου,

μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση στην οποία η Εθνική μας ομάδα ήταν παρούσα έφτασε στο τέλος της. Η παρουσία μας εκεί ήταν ικανοποιητική και θεωρώ πως έβαλε τις βάσεις για μια καλύτερη συνέχεια. Οι στιγμές, τα συναισθήματα και οι εικόνες μετά το ματς με τη Ρωσία θα μου μείνουν χαραγμένα στη μνήμη για πάντα…. και πάνω απ’ όλα ο κόσμος. Ο κόσμος που μας πίστευε πριν καν φύγουμε για την προετοιμασία στην Αυστρία, που μας στήριξε σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Είναι ο ίδιος κόσμος που με χαιρετά στον δρόμο! Ειλικρινά χαίρομαι ιδιαίτερα που προσέφερα και εγώ με τον τρόπο μου στο χαμόγελο των Ελλήνων, γιατί πραγματικά γι’ αυτούς αξίζει κάθε σταγόνα ιδρώτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για μένα η χρονιά αυτή ήταν πολύ καλή, πρωτάθλημα με την Celtic, πρωτιά στον προκριματικό όμιλο της Εθνικής, συμμετοχή στο EURO και πλέον μέλος της Εθνικής που είναι μέσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. H συνέχεια… ελπίζω ακόμη καλύτερη!!!

Tέλος θα ήθελα να παρακαλέσω όσους χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και μου χρεώνουν “κατακτήσεις” και “φίλους”, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες προβολής τους, να σταματήσουν, γιατί πλέον δεν το βρίσκω ούτε ενδιαφέρον ούτε αστείο! Aν και εφόσον θελήσω να δημοσιοποιήσω καταστάσεις και σχέσεις από την προσωπική μου ζωή, θα το κάνω μόνος.

Σας εύχομαι ένα πολύ καλό καλοκαίρι και σας δίνω ραντεβού με την επιστροφή μου στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Από καρδιάς σας ευχαριστώ,

Γιώργος».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης