Ο Παναγιώτης Γλύκος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την φάση των «32» του Europa League, ωστόσο τόνισε ότι όλοι στον «Δικέφαλο» κοιτάνε μπροστά και θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τους δύο εναπομείναντες στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν το περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Εμείς θέλαμε μόνο νίκη, αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά, από μία στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταφέραμε, ευτυχώς, και ισορροπήσαμε το ματς με το πέναλτι, ήμασταν βέβαια και τυχεροί στο δοκάρι… Θέλαμε να “γυρίσουμε” το ματς, έγινε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσες, αλλά και λάθη, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Δεν ήμασταν τυχεροί, μας μένει μία πίκρα για τον αποκλεισμό, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά.

Δεν νομίζω πως φταίει κάτι, έγινε προσπάθεια από όλα τα παιδιά, ήταν θετικό που παίζαμε την πρόκριση εδώ μετά από κάποια πολύτιμα εκτός έδρας αποτελέσματα, όμως δε μας ήθελε.

Πιστεύω το άξιζε και η αντίπαλος, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στα δύο μας παιχνίδια. Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη, παραμένουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και ίσως έρθει κάτι καλό από αυτό τον αποκλεισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπαμε με τα παιδιά στο τέλος πως έχουμε δύο στόχους και πρέπει να τα δώσουμε όλα εκεί. Ο κόουτς, από τη μεριά του, μας τόνισε ότι πρέπει να το ξεχάσουμε, καθώς αύριο είναι άλλη μέρα».

Διαβάστε επίσης: Ήττα-σοκ από την Γκινγκάμπ και αποκλεισμός από το Europa League για τον ΠΑΟΚ

Α.Α.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης