Με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κρεγκ Ντόουσον, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του «Χόθορνς» μέχρι το 2017.

Ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Ιρβάιν, αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του 24χρονου αμυντικού επισήμανε: «Οπωσδήποτε όταν ανέλαβα το καλοκαίρι ο Κρεγκ ήταν ανήσυχος. Δεν γνώριζε τις προθέσεις μου και το αν η ομάδα θα τον πουλούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συζητώντας με την διοίκηση πάντα πιστεύαμε πως είχε τις δυνατότητες να γίνει ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς της Πρέμιερ Λιγκ και μόλις ο ίδιος κατάλαβε πως δεν θα τον παραχωρούσαμε άρχισε να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το νέο συμβόλαιο, που του αξίζει, είμαι σίγουρος πως τον ικανοποιεί και θα του επιτρέψει να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις».
  
Ο Κρεγκ Ντόουσον έχει ξεκινήσει και στα έξι φετινά παιχνίδια της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, ενώ σημείωσε και το πρώτο του τέρμα με την ομάδα στην κυριακάτικη νίκη με 4-0 επί της Μπέρνλι.

Μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, αποκτήθηκε από τη Ρότσντεϊλ το καλοκαίρι του 2010, ενώ το 2012 ήταν μέλος της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Επίσης, το καλοκαίρι του 2013 ήταν μέλος της ομάδας των Ελπίδων της Αγγλίας, που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης