Ο πιθανός υποβιβασμός της ΑΕΚ στη Football League είναι ικανός να τινάξει στον αέρα το Πρωτάθλημα της Super League, αφού αλλάζει ο τηλεοπτικός χάρτης και θα υπάρξει κατακόρυφη μείωση των εσόδων όλων των ομάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες το συνδρομητικό κανάλι σκέφτεται να «κουρέψει» τα χρήματα που δίνει στη διοργανώτρια αρχή, αφού ένα μεγάλο ποσοστό των συνδρομητικών (λέγεται ότι αγγίζει το 1/3) είναι πλέον πιθανό να εγκαταλείψει τη ΝΟVA!
Εάν σκεφτεί κανείς ότι οι ομάδες του χρόνου θα είναι 18 από 16 που είναι φέτος, τότε η μείωση στα έσοδα όλων των ΠΑΕ θα είναι τεράστιες.

Θα κυνηγήσει τη… συνέχεια του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοιάζει αδύνατο, αλλά η ΑΕΚ θα επιδιώξει τη συνέχιση και ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πανθρακικό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «κιτρινόμαυροι» θα τα φορτώσουν στον διαιτητή Τριτσώνη, επικαλούμενοι λανθασμένη εφαρμογή των κανονισμών, έχοντας ως όπλο και τη συγκατάθεση του Πανθρακικού να συνεχιστεί το ματς! Εάν θα τα καταφέρει, τότε θα παίξει τη τελευταία της ζαριά στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ή στα σαλόνια ή στα… αλώνια
Στην ΑΕΚ λένε ότι το σενάριο υποβιβασμού της ομάδας στη Football League δεν είναι πιθανό, αφού η ομάδα είτε θα μείνει στους μεγάλους είτε θα πέσει σε ερασιτεχνική κατηγορία, έτσι ώστε να διαγραφούν τα χρέη.
Εάν υποβιβαστεί η ΑΕΚ σε ερασιτεχνική κατηγορία θα «σβηστούν» τα 21 από τα 30 εκατ. ευρώ που χρωστάει προς τρίτους. Επί της ουσίας θα εξαφανιστούν τα χρέη προς το Δημόσιο, τα οποία όμως θα βαραίνουν πλέον τα φυσικά πρόσωπα!
Τους τέσσερις προέδρους της ΑΕΚ από το 2004, μέχρι σήμερα. Τους Ντέμη Νικολαΐδη, Νίκο Θανόπουλο, Σταύρο Αδαμίδη και Ανδρέα Δημητρέλο.

Είναι προφανές ότι κινδυνεύουν με κατάσχεση των περιουσιών τους, ακόμη και με φυλάκιση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης