Με βασικό «όπλο» την άμυνά τους ετοιμάζονται να υποδεχθούν αύριο τον Άρη τα Τρίκαλα (18.00), προσδοκώντας πως με την ολοκλήρωση του ματς θα κρατήσουν το αήττητο που μετρούν εσχάτως στην έδρα τους (δεν έχουν χάσει στις τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις στη βάση τους).

Υπολογίζοντας τη δυναμική των «κίτρινων», ο Κώστας Φλεβαράκης σχολίασε για τον αγώνα: «Παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Τελευταία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που έδειξε τόσο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο όσο και με τον Ίκαρο Χαλκίδας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Άρης είναι δυνατός στα ριμπάουντ και έχει μεγάλη ευχέρεια στο τρίποντο. Διαθέτει έμπειρους και ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες, χρειάζεται να τρέξουμε όσο μπορούμε περισσότερο παίζοντας το παιχνίδι μας. Μεγάλη βοήθεια θα πάρουμε και από τους φιλάθλους μας, που σε κάθε παιχνίδι γεμίζουν το κλειστό» πρόσθεσε.

Με σκεπτικό ανάλογο του προπονητή του τοποθετήθηκε και ο Τζέρεμι Γκρέιτζερ, επισημαίνοντας: «Είναι δύσκολο το ματς με τον Άρη, αν όμως κάνουμε το παιχνίδι μας στο παρκέ όπως το σχεδιάσαμε, μπορούμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και ιστορία, γεγονός που κάνει την αποστολή μας ακόμη πιο ενδιαφέρουσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης