Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Ζντένεκ Ζέμαν, μετά την ήττα της Ρόμα με 3-2 από την Ουντινέζε, μέσα στο «Ολίμπικο». Ο τεχνικός των «τζιαλορόσι» ανέφερε μια σειρά από λάθη του διαιτητή στο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Κατάνια.

«Στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, υπάρχει φάουλ πάνω στον Οσβάλντο, που δεν καταλογίζεται. Το πέναλτι με το οποίο η Ουντινέζε πετυχαίνει το τρίτο της γκολ δεν υπήρξε ποτέ. Είδα τη φάση στην τηλεόραση και είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Αλλά υπάρχει και άλλη μια φάση που με εξόργισε. Ο Αρμέρο φτύνει τον Ταχτσίδη μπροστά στα μάτια του 4ου διαιτητή και αυτός κάνει πως δεν βλέπει. Όλα αυτά είναι απαράδεκτα, καθορίζουν το αποτέλεσμα» είπε ο Ζέμαν και απάντησε στην ερώτηση αν οι διαιτητές καθορίζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα ή εάν μπορούν να καθορίσουν και ολόκληρο το πρωτάθλημα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βλέποντας το γκολ που ακύρωσαν στην Κατάνια, μπορώ να πω πως μπορούν να καθορίσουν και τον πρωταθλητή».

Για το αγωνιστικό μέρος ανέφερε: «Μπήκαμε δυνατά και βάλαμε δύο γκολ. Μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και η Ουντινέζε, που είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις, μας τιμώρησε. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης