Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται απόψε (7.45 μ.μ., ΝΕΡΙΤ) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την τρίτη πράξη της σειράς των τελικών της Α1 μπάσκετ.

Οι «πράσινοι» έκαναν το καθήκον τους στον πρώτο τελικό του Πρωταθλήματος, ωστόσο στο δεύτερο ματς στο ΣΕΦ υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός, που ισοφάρισε εύκολα τη σειρά σε 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Τζέιμς Γκιστ καθώς συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση. Η απουσία του Αμερικανού στο δεύτερο ματς ήταν αισθητή, αναλογιζόμενοι και την βαρύτητα που έχει η αγωνιστική του αξία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

«Επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό. Η σειρά είναι στο 1-1 και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη που επιθυμούμε και χρειαζόμαστε στο δικό μας σπίτι. Είναι περιττό να πούμε ότι χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση για να πετύχουμε το στόχο μας», σχολίασε ο προπονητής των πράσινων.

Στην αντίπερα όχθη, οι ερυθρόλευκοι έχοντας οδηγό την επιβλητική νίκη της Δευτέρας ευελπιστούν να «σπάσουν» για πρώτη φορά την έδρα του αιώνιου αντιπάλου τους. Πάντοτε άλλωστε το τρίτο παιχνίδι μιας σειράς είναι το κρισιμότερο, καθώς ο ηττημένος παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά τα δύο παιχνίδια δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι σε σχέση με την αρχή της σειράς των τελικών. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα έδρας και εμείς αναλύοντας τι κάνουμε καλά και τι όχι μέχρι τώρα στη σειρά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με στόχο να κάνουμε μια νίκη εκτός έδρας», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ξανά, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ο αρχηγός της αποστολής. Μοναδικός απών θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης