Μπορεί στον Ολυμπιακό ο Ανδρέας Τάτος να μην πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε, προκειμένου να δείξει την αγωνιστική αξία του, ωστόσο μετά τον δανεισμό του στον Άρη, κατάφερε να «αναγεννηθεί», συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αποφυγή του υποβιβασμού των «κίτρινων».

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με τους Θεσσαλονικείς ανάγκασαν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «footballradar.co.uk» σε αφιέρωμα που έκανε για τον παίκτη των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, όπως επισημαίνεται στο εν λόγω άρθρο, ο Τάτος τη νέα σεζόν θα φοράει και πάλι την «ερυθρόλευκη» φανέλα, καθώς και ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Μίτσελ εντυπωσιάστηκε από τις εμφανίσεις του 23χρονου άσου.

Αναλυτικά το άρθρο της αγγλικής ιστοσελίδας:

«Ο Τάτος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή. Με τις απίστευτες εμφανίσεις του αποτέλεσε τον βασικότερο λόγο που ο Άρης κέρδισε την παραμονή του στη Super League. Αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, έχει απίστευτη τεχνική και μπορεί να σκοράρει εξίσου άνετα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι απορίας άξιον πώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, στο πρώτο εξάμηνο, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι τη νέα χρονιά θα είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Εκτός εάν οι απίστευτες εμφανίσεις που πραγματοποίησε αναγκάσουν τον Ολυμπιακό να τον πουλήσει σε κάποια από τις ομάδες που ήδη ενδιαφέρονται. Καθώς πρόκειται για παίκτη που ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση σε σημαντικά πρωταθλήματα, όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Πορτογαλία!».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης