O Tζιάνι Ινφαντίνο με δηλώσεις του από το Μπαχρέιν, όπου βρέθηκε για το συνέδριο της Ασιατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκπροσωπώντας την UEFA, μίλησε για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο που προωθεί ο Σταύρος Κοντονής, επισημαίνοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση το ποδοσφαιρικό Grexit είναι προ των πυλών.

«Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να φτάσουμε σε συμφωνία για το νέο νομοσχέδιο» είπε αρχικά ο Ινφαντίνο, προσθέτοντας ότι: «Υπάρχουν κάποια σοβαρά ζητήματα για την αθλητική βία και τα στημένα παιχνίδια, τα οποία θα πρέπει να τελειώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Από τις συζητήσεις που είχαμε (σ.σ.: εννοεί με τον Κοντονή) είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουν οι αλλαγές. Αν, όμως, δεν τις κάνουν δεν έχουμε άλλη επιλογή (σ.σ.: αποβολή). Δεν θα έχουμε άλλη επιλογή αν δεν τηρήσουν τη διορία που έχουν». Σύμφωνα με τις πληροφορίες η διορία είναι ως το φινάλε της εβδομάδας.

Καταλήγοντας, ο Ινφαντίνο υπογράμμισε: «Όταν βλέπεις ότι υπάρχουν συγκεκριμένα άρθρα στο νομοσχέδιο τα οποία δίνουν το δικαίωμα στην Κυβέρνηση να κάνει ορισμένα πράγματα που είναι στη δικαιοδοσία της Ομοσπονδίας και ακόμα όταν ένας νόμος τους εξουσιοδοτεί (σ.σ.: την Κυβέρνηση) να λειτουργεί με έναν τρόπο που δεν επιτρέπει στην Ομοσπονδία να λειτουργεί ανεξάρτητα, τότε δεν έχουμε άλλη επιλογή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης