Ο αθλητικός εισαγγελέας Κ. Σιμιτζόγλου διενεργεί επείγουσα έρευνα για τα όσα συνέβησαν σε βάρος του Βασίλη Σπανούλη, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων», που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διετάχθη αυτεπαγγέλτως θα κληθεί εντός της εβδομάδας ο Βασίλης Σπανούλης να καταθέσει, οπότε και θα ερωτηθεί αν επιθυμεί την ποινική δίωξη συγκεκριμένων προσώπων για το αδίκημα της σε βάρος του εξύβρισης.

«Δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση τόνισε πως δεν τον εκφράζουν όσα έγιναν το Σάββατο στο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ενώ γνωστοποίησε ότι την Κυριακή ήρθε σε επικοινωνία με τον Βασίλη Σπανούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Θεωρώ προσωπικό μου χρέος και αδήριτη ανάγκη- σεβόμενος τόσο τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει και τους φιλάθλους του όσο και την ιστορία της οικογένειάς μου κι εμού του ιδίου- να δηλώσω δημοσίως πως όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο.

Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα.

Το ελληνικό μπάσκετ αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας παγκοσμίως και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζουν φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες. Κι εγώ είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω».

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Eν τω μεταξύ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, τραβηγμένο από τους διαδρόμους του ΟΑΚΑ, όπου ακούγονται απειλές για τη ζωή της γυναίκας και των παιδιών του Βασίλη Σπανούλη με αχαρακτήριστες βρισιές.

Διαβάστε επίσης:

Ερυθρόλευκο το ντέρμπι των αιωνίων, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Μαΐου 2015, 21:22

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης