Με το σκορ στο 1-1 έληξε το παιχνίδι για την 34η αγωνιστική της Super League, ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ολυμπιακό, που διεξήχθη στα Περιβόλια. Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε στο 17’ με αυτογκόλ που χρεώθηκε στον Αυλωνίτη, ενώ στο 87’ ο Χάρα ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή απόδοση, ωστόσο έλεγξε το ματς. Μόλις στο 4’ ο Μήτρογλου προσπάθησε να νικήσει τον Ολιμπά, ο οποίος απέκρουσε, ενώ στο 8’ ο Τόρες για τον Πλατανιά απάντησε στις ευκαιρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκορ άνοιξε στο 17’, όταν από τη σέντρα του Αποστολόπουλου, η μπάλα μπέρδεψε τους Ρομπέρτο και Αυλωνίτη και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν απάντησαν άμεσα και άρχισαν να ασκούν πίεση στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όταν ο κίπερ των γηπεδούχων Ολιμπά απέκρουσε στο 42’ το σουτ του Μπενίτες και στη συνέχεια το πλασέ του Ντομίνγκες.

Στο 51’ ο Τόρες ζήτησε πέναλτι σε προσπάθεια του Ρομπέρτο να τον κόψει, αλλά ο Κομίνης έδειξε «παίζετε», ενώ ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες με τον Τσόρι στο 61’ και τον Χάρα στο 62’.

Ο Ολιμπά στο 86’ είπε «όχι» στον Φουστέρ, ενώ το 1-1 διαμορφώθηκε στο 87’. Ο Φράνκο Χάρα κοντρόλαρε την μπάλα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλατανιάς – Ολυμπιακός 1-1 (Novasports 3)

Γκολ: 17′ αυτ. Αυλωνίτης – 87′ Χάρα

Κίτρινες κάρτες: Μενδρινός, Γιακουμάκης, Ολιμπά – Μιλιβόγιεβιτς

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Αγκιλέρα, Δημήτρης, Τετέ, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος (54′ Ζαραδούκας), Μενδρινός (73′ Γιακουμάκης), Γουνδουλάκης, Τόρες.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουάκου (75′ Φουστέρ), Εντινγκά (57′ Ντουρμάζ), Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης (59′ Χάρα), Ντομίνγκες, Μπενίτες, Μήτρογλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης