Ο Σέρχιο Ράμος αποκλείστηκε, λόγω τραυματισμού στον ώμο, από την αποστολή της εθνικής Ισπανίας για τους τελευταίους δύο αγώνες της στα προκριματικά του EURO 2016 με το Λουξεμβούργο στο Λογκρόνιο (9/10) και την Ουκρανία στο Κίεβο (12/10) και αντικαταστάθηκε από τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Νάτσο.

Ο Ράμος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα του Σεπτεμβρίου με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Champions League και, μολονότι αγωνίστηκε στο κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν μπορεί να ενισχύσει τους πρωταθλητές Ευρώπης λόγω παρατεταμένου πόνου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κεντρικός αμυντικός της «βασίλισσας» είναι η τελευταία «απώλεια» στην εθνική Ισπανίας, μετά τον μέσο της Βιγιαρεάλ, Μπρούνο Σοριάνο, τον φουλ-μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Καρβαχάλ, και τον σέντερ μπακ της Σοσιεδάδ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, οι οποίοι τραυματίστηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο σε αγώνες πρωταθλήματος. Χθες αντικαταστάθηκαν στην αποστολή των «φούριας ρόχας» από τον Μάριο Γκάσπαρ της Βιγιαρεάλ και το δίδυμο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μίκελ Σαν Χοσέ και Τσαμπιέρ Ετσεΐτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης