Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για την αναμέτρηση με τη Σιένα και την επικράτηση του Ολυμπιακού, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την άμυνα της ομάδας του, εκφράζοντας όμως τον προβληματισμό του για την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά.

«Για περίπου 35’ κάναμε αρκετά καλή δουλειά, στην άμυνα κυρίως. Στο τέλος χαλαρώσαμε και αυτό πρέπει να το προσέξουμε, γιατί εάν απέναντι μας είχαμε μια πιο ποιοτική ομάδα θα το πληρώναμε. Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Ξέραμε ότι η Σιένα, επειδή έχει ελλείψεις, θα παίξει ζώνη και ήμασταν προετοιμασμένοι γι αυτό. Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά, αν και φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Έτσι θέλουμε να δουλέψουμε όλη την σεζόν, να μοιράζεται η μπάλα και οι κατοχές», εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν υπήρχε παίκτης του Ολυμπιακού με διψήφιο αριθμό πόντων, είπε:

«Σίγουρα θα υπάρξουν και βραδιές, που κάποια παιδιά θα τραβήξουν το σκορ».

«Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το θετικό είναι ότι ξεκινήσαμε καλά, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Θέλουμε να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μας όπως και πέρυσι στην κατάλληλη στιγμή. Το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων και ίσως αυτό να είναι καλό για μας, γιατί έχουμε χώρο για ξεκούραση και ροτέισον και την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε στην Ευρωλίγκα», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
«Καλοί για 35 λεπτά», Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013, 01:54

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης