Δεν έμεινε ατιμώρητα τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του Γιάγια Τουρέ στον αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Μάντσερστερ Σίτι, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, αποφάσισε το μερικό κλείσιμο της Arena Khimki (σ.σ.: συγκεκριμένα την Section D του γηπέδου) στην ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση των Μοσχοβιτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, που θα είναι κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, στις 27 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο αγώνας ενάντια στο ρατσισμό αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την UEFA. Η πειθαρχική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχει μηδενική ανοχή απέναντι στον ρατσισμό και στις διακρίσεις στο γήπεδο και στις εξέδρες», αναφέρει χαρακτηριστικά η UEFA σε σχετική ανακοίνωσή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ αλλά και ο Σεϊντού Ντουμπιά, άσος των Μοσχοβιτών αλλά και συμπαίκτης του Γιάγια Τουρέ στην Ακτή Ελεφαντοστού, είχαν υπερασπιστεί τους οπαδούς της ομάδας, υποστηρίζοντας πως οι αποδοκιμασίες τους δεν είχαν σε καμία περίπτωση ρατσιστικό περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Τουρέ,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013, 22:48

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης