Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξαπέλυσαν επίθεση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο μετά τον τέταρτο τελικό της Α1 του μπάσκετ.

«Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βασιλακόπουλο, τον Ζαβλανό και τον Κορομηλά για την κατάσταση αυτή η οποία είναι αηδιαστική», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Δεν πάει άλλο. Είμαστε αηδιασμένοι από όλα όσα βλέπουμε. Έχουν ξεπεράσει τα πάντα. Έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είπε: «Έχουμε φέρει πρωταθλήματα Ευρώπης στην Ελλάδα και εδώ καλούμαστε να νικήσουμε τους Καρακατσούνη, και Παναγιώτου, οι οποίοι ήταν και πέρσι στο πρώτο παιχνίδι και για άλλη μια φορά ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία για να κάνουν τα πάντα για την ομάδαρά του Παναθηναϊκού να νικήσει…»!

«Μέσα στη σαπίλα αυτή των κληρώσεων της ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού, θα πάμε να παλέψουμε. Ο Βασιλακόπουλος νομίζει ότι του ανήκει το ελληνικό μπάσκετ. Δεν του ανήκει όμως».

Όσο για τους τρόπους αντιμετώπισης μετά από ερώτηση που δέχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είπε: «Δεν μπλέκουμε τα πράγματα με την Εθνική. Ότι δεν θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική δεν έχει καμία σχέση… Απλά δεν θα πάει κανένας παίκτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης