Με μια σημαντική προσθήκη στη σύνθεσή του και ενισχυμένη ψυχολογία από την επιβλητική νίκη, στη δύση του 2013, επί του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται για την αυριανή, εκτός έδρας, αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό ο ΚΑΟΔ.

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς υπολογίζει στα πλάνα του τον Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος επιστρέφει σε δράση έπειτα από απουσία 70 ημερών, λόγω του προβλήματος στη μέση του. Τελευταία παρουσία στο παρκέ για τον 22χρονο φόργουορντ ήταν στις 26 Οκτωβρίου 2013, στην επικράτηση των «πράσινων» επί του Πανιωνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αυριανό ματς ο Χρυσικόπουλος σχολίασε: «Μετά τη μεγάλη νίκη με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε δουλέψει αρκετά και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις του αγώνα».

Στη δυσκολία του παιχνιδιού στάθηκε και ο Νέναντ Μάρκοβιτς λέγοντας: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, με δυνατή έδρα, που επιπλέον έχει την ανάγκη της νίκης, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο μας. Έχοντας αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε δύσκολες έδρες, θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά από την αρχή για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης