Την απαλλαγή του Γιάννη Αλαφούζου ζήτησε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Κάρμης για τη δίωξη που ασκήθηκε στον πρόεδρο των «πρασίνων» για τα τιτιβίσματα και τις δηλώσεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος των πράσινων ξεκαθάρισε ότι ο λογαριασμός που διατηρεί στο twitter ο κ.Αλαφούζος είναι προσωπικός και απευθύνεται στους φίλους του, αλλά μπορούν να διαβάζουν τα όσα γράφει όσοι θέλουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι προσωπικές απόψεις και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί η ΠΑΕ να έχει αντικειμενική ευθύνη για αυτά», υποστήριξε ο κ. Κάρμης.

«Συγχαρητήρια στους κκ.Σαρρή και Δούρο. Μόνο έτσι μπορούσατε να κερδίσετε. Διαιτησία – ΠΑΟ 1-1», είχε γράψει ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ στο twitter και σε δήλωσή του μετά το τέλος του ντέρμπι είχε… προαναγγείλει τεράστια σκάνδαλα που θα βρουν στη δημοσιότητα…

«Ο κόσμος δεν θα πάει στο επόμενο ντέρμπι για τις δηλώσεις Αλαφούζου ή για τις ενέργειες του κ.Μπαλόκα που παγίδεψε το πούλμαν τον ΠΑΟ», υποστήριξε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνέχισε: «Ο κ. Εισαγγελέας αρέσκεται να ασκεί διώξεις στον Παναθηναϊκό και τον κύριο Αλαφούζο. Για τον κύριο Μπαλόκα όμως δεν έκανε τίποτα. Όταν ο Μαρινάκης λέει σκουπίδι τον Αλαφούζο ο Εισαγγελέας δεν λέει τίποτα. Δεν υπάρχει καμία ισονομία. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, γι’ αυτό που είπε για την ΑΕΚ, υποστήριξε ότι ήταν μια έκφραση συμπάθειας: «Εάν υποβιβαστεί η κατακρεουργημένη από την διαιτησία ΑΕΚ θα έχει συντελεστεί ένα τεράστιο έγκλημα και η παράγκα θα είναι πάλι νικητής», είχε γράψει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης