Για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μάριμπορ, το ντέρμπι που προηγήθηκε με τον ΠΑΟΚ, αλλά και αυτό που ακολουθεί ανάμεσα στον «δικέφαλο του Βορρά» και τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ορέστης Καρνέζης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero»:

Για το ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ: «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Έπαιξε ρόλο η αλλαγή προπονητή και η αλλαγή ψυχολογίας. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν κάτι δεν πάει καλά σε μια ομάδα, μια αλλαγή βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι και έτσι έγινε τώρα. Παρουσιάσαμε μια ομάδα με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, κάτι που μας είχε λείψει στα προηγούμενα παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εικόνα του «τριφυλλιού» στα προηγούμενα ματς: «Από την πλευρά μου προσπαθούσα να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Δυστυχώς, ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να σκοράρει, αλλά είναι σημαντικό σε μια ομάδα, όταν δεν παίζει καλά και δεν κάνει πολλές ευκαιρίες, να μη δέχεται εύκολα γκολ.

Από εκεί και πέρα, μέσα στα 90 λεπτά, σε μια φάση να σκοράρεις, μπορεί να κερδίσεις το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να μη δεχτείς πρώτος γκολ, γιατί μετά τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ περισσότερο».

Για το περιστατικό με τον Χακόμπο: «Μέσα στο παιχνίδι η αδρεναλίνη είναι σε υψηλά επίπεδα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε με τον Χακόμπο, αλλά είναι κρίμα γιατί είναι πολύ καλός τερματοφύλακας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Προηγείται το παιχνίδι της Πέμπτης. Στο πρωτάθλημα, πάντως, έχουμε μάθει στα δύσκολα. Προσπαθούμε και δουλεύουμε πολύ, για να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τον αγώνα με τη Μάριμπορ: «Είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν θα το υποτιμήσουμε. Θα τα δώσουμε όλα. Εάν παίξουμε όπως την Κυριακή, έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε. Στο Μάριμπορ κάναμε κακή εμφάνιση και χάσαμε, αλλά τώρα θα πάμε για τη νίκη».

Για τα προγνωστικά του για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Ο Ολυμπιακός επίσης πάει καλά. Αυτό που θέλω είναι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Το έχουμε ανάγκη αυτό γιατί φέτος έχει πέσει το επίπεδο».

Για την Εθνική: «Η Εθνική είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το αντιπροσωπεύει πολύ καλά. Έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι τυχερή που αρκετοί αγωνίζονται στο εξωτερικό και έχουν καλές παραστάσεις. Η Εθνική μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα στη συνέχεια».
 
Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης