Επαφές με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την «O’ Jogo». Η εφημερίδα της Πορτογαλίας αναφέρει ότι ο 38χρονος, που φέτος οδήγησε την Μπράγκα στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και στα προκριματικά του Champions League, αναμένεται να απαντήσει στους «ερυθρόλευκους» μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

«Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Μπράγκα και σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά η μετακίνηση μπορεί να γίνει με λιγότερα χρήματα ή ακόμη και με ένα συμβολικό ποσό, καθώς η διοίκηση του συλλόγου δεν θα του κλείσει την πόρτα. Η απάντησή του στον Ολυμπιακό αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας κι αφού συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ» αναφέρει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποψήφιοι αντικαταστάτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Μπράγκα είναι οι Σέρζιο Κονσεϊσάο και Ζοσέ Πεσέιρο. Να σημειώσουμε ότι ο Ζαρντίμ έχει δουλέψει κατά σειρά σε Καμάσα (2003-2008), Τσάβες (2008-2009), Μπέιρα Μαρ (2009-2011) και φέτος αντικατέστησε στην Μπράγκα τον Ντομίνγκος Πασιένσια.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης